Erkki Havansi

Ajankohtaista pakolaisasiaa

Vuoden veropakolainen n:o 1 - Björn Wahlroos. Tervemenoa - välgången! Ja lopeta sitten myös sekaantuminen Suomen sisäisiin asioihin.

Vuoden pakolaisyhteisö n:o 1 - Kataisen pakolaishallitus. Liuta ministereitä ja yksi äskettäinen ministeri (Kyllönen) jättämässä laivan ja siirtymässä exiiliin Brysseliin. Tervemenoa - välgångna! Ja lopettakaa sitten myös sekaantuminen Suomen sisäisiin asioihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Janne Suominen

Vuoden varapakolainen nr 1 - Sampo Terho. Paikkaamassa koti-ikävän valtaaman puoluejohtajan jättämää isoa aukkoa Brysselin ravintoloissa. Hyvää jatkoa - trevlig fortsättning. Ja lopettakoon tasapuolisuuden nimissä myös hän sitten sekaantumisen Suomen sisäisiin asioihin, vai mitä?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Lycka och välgång! - vai pitikö olla farväl! :)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ei Wahlroos veroja pakene. Hän on tuloistaan veroja maksanut ememmän kuin minä. Perintövero on ryöstöä jo kertaalleen verotetusta omaisuudesta.

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Kuten perintöverosta myös monesta muusta verosta voidaan olla sitä mieltä, että se on ryöstöä. Esimerkiksi kiinteistövero on nopeasti nousseella nykytasollaan puhtaasti rahastustarkoituksessa harjoitettua "ryöstöä", etenkin kun se kohdistuu neliömetritaksaltaan samansuuruisena Wahlroosiin ja rintamiestontilla sinnittelevään leskivanhukseen. Perintövero on sentään sellaista ryöstöä, joka ei lainkaan ulotu vähävaraisten pikkuperintöihin ja sattuu optioökymiljonäärin lapsosiin euromääräisesti/kruunumääräisesti rankemmin kuin pikkuperintöihin.

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Nytpä siis Päivi Räsänenkin juuri ilmoitti liittyvänsä pakolaishallitukseen! Kataisen hallitusta voi vain päivitellä ...

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Kuinka paljon opiskelua,työtä ja yhteiskunnan palveluja on sen takana,että yksi mies saa omistaa niin paljon.eihän nyt kukaan voi järkisyillä perustella Wahlroosin lisärahan tarvetta,eikä ainakaan sitä,ettei olis varaa maksaa verojansa. kaikkihan niitä veroja kiroilee,mutta maksaa kiltisti,eikä juokse pakoon. Joku sanoi,että Wahlroos on oikeustaistelija ? Ruotsissa ?? Täällä Suomessahan niistä oikeuksistaan pitäis taistella. Vähä sama kuin sodan aikana nämä metsiin paenneet. Nämä, nämä .....?

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Mistähän johtuu, että ökyrikkaat ovat usein todella saitoja/ahneita? Voisivat ottaa oppia Bill Gatesista ...

Toimituksen poiminnat