Erkki Havansi

Nasima Razmayr - Fatbardhe Hetemaj 6 - 0

Allekirjoittanut eduskuntaehdokas E.Havansi (PerusS) on kateellinen, avoimesti kateellinen. Kateellinen niille eräille eduskuntaehdokkaille, jotka saavat "ilmaiseksi" valtavasti positiivista TV- ja muuta mediajulkisuutta. Etenkin jos ovat nuoria ja nättiä naisia ja lisäksi vielä vuoden pakolaisnaisia. Tie eduskuntaan on massamedian tuella jo tässä vaiheessa valmiiksi silattu, mikä osoittaa massamedian todella suuren poliittisen vallan. TV ja muu massamedia valitsee suoraan n. 10 % kansanedustajista. Sanoo ehdokas E.Havansi, joka eilen ja tänään on palellut yhteensä kahdeksan (8) tuntia talvimarkkinoiden vaaliteltoilla.

Kyseessä ovat siis Fatbardhe Hetemaj ja Nasima Razmayr. Hetki sitten päättyi TV2:ssa Nasiman 45-minuuttinen super-vaalimainos ja nappiin meni. Upea esitys. Nasiman rauhallinen ja viisas puhe päihittää tennisluvuin 6-0 Fatbardhe Hetemajn. Fatbardhen tulee äkkiä oppia sordiinon käyttöön eli paljon vähemmän ja paljon lyhyempää puheryöpsähtelyä. Myös ajatuksellisesti Nasima on selvästi parempi. Eikä tehnyt Fatbardhen kardinaalimunausta eli ei liittynyt Ruotsalaisen Kansanpuolueen mannekiinirintamaan.

Nasiman meriitteihin kuuluu sekin, että hän on noussut valokeilaan täysin omin ansioin. Hetemajn saama julkisuus on tähän asti ainakin 50-prosenttisesti nojautunut siihen, että hänen kaksi veljeään ovat jo vuosia olleet tunnettuja maajoukkuetason jalkapalloilijoita. Joku ilkeilijä onkin kuulemma luullut Fatbardhen etunimeksi Footbalde. Epäreilua, sillä fiksuhan Fatbardhekin on. Eikä ole noussut julkkiseksi Idols-artistin tai BB-asukkaan "ansioilla".

Nasiman kertoumuksista ilmeni karsealla tavalla muslimivaimojen ja muslimitytärten surkea sorrettu asema heidän kulttuuripiirissä, johtuipa uskonnosta tai etnisistä klaaniperinteistä tai molemmista. Suomen kannalta on sitä parempi, mitä vähemmän päästämme Suomeen miehiä niistä kolmannen maailman maista, joissa tiedämme naisten sorron ja naisiin kohdistuvan väkivallan olevan normaalia "monikulttuurisutta".

Aakkosjärjestyksessä ainakin seuraavat maat ovat naisten tasa-arvon kannalta mustalla listalla: Afganistan, Irak, Iran, Pakistan, Somalia. Huomattavasti vähemmän ongelmallisia ovat eurooppalaistuneet Kosovo ja Bosnia-Hertsegovina. Joka tapauksessa suomalaisten ja jopa Suomen hallituspuolueiden olisi aika herätä rumaan todellisuuteen ja uskaltaa sanoa ruma sana niinkuin se on. Paukkuivatpa jihad-pommit Tukholmassa tai lähempänä. 

 

  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän wiljoantero kuva
Antero Manninen

Kosovo ei ole oikeasti itsenänen. Edes kaikki EU:n jäsenvaltiot eivät ole sen itsenäisyyttä tunnustaneet.

Heka Kaan

YK:n tuomioistuin: Kosovon itsenäistymisjulistus laillinen

Sasha Huttunen
27.7.2010

YK:n alaisen kansainvälisen tuomioistuimen ICJ:n (International Court of Justice) neuvoa-antavan lausunnon mukaan Kosovo ei rikkonut kansainvälistä lakia tai Kosovon taisteluita koskevia päätöslauselmia, kun se itsenäistyi Serbiasta yksipuolisella ilmoituksella helmikuussa 2008. ICJ äänesti päätöksen puolesta äänin 10-4.

YK:n yleiskokous oli pyytänyt ICJ:ltä kannanottoa aiheeseen.

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Kun Suomi on tunnustanut Kosovon, niin eiköhän lähdetä siitä faktasta liikkeelle. Sinänsähän blogini perusteeman kannalta Kosovon status ei ole olennaista, vaan se, että Kosovon (ja Bosnia-Hertsegovinan) eurooppalaisuus heijastuu siihen, että musliminaisten asema ei näillä Euroopan alueilla ole läheskään niin surkea ja suojaton kuin Välimeren itä- ja eteläpuolilla.

Mikko Mäkinen

Mustalle listalle voit huoleti sijoittaa kaikki Lähi-idän maat pl. Israel sekä lisäksi Pohjois-Afrikan maat. Asia on helppo tarkistaa vaikkapa arabien itsensä tekemästä raportista http://www.arab-hdr.org/.

Hyvä kirjoitus!

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Kiitos, Mikko, hyvästä linkistä. Omassa viiden maan luettelossani rajoituin suosiolla niihin muslimimaihin, joista Suomeen on tullut tai tulossa eniten islamilaisia maahanpyrkijöitä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Fatbardhe Hetemaj on noussut julkisuuteen aivan omilla ansioillaan. Kannattaa lukea esimerkiksi Uuden Suomen kirjoitus 17.3.2009, Tästä nuoresta maahanmuuttajasta kuulee vielä koko Suomi!:

Kosovolaissyntyinen Fatbardhe Hetemaj, 23, puhui itsensä niin presidenttien kuin muidenkin läsnäolijoiden sydämiin poikkeuksellisen innostavalla tavalla tänään presidenttifoorumissa. Hän korosti rikkautta, jonka suomalaisuuteen tutustuminen ja suomen kielen oppiminen on ensin hänen äidilleen ja sitten hänelle antanut.

- 99 prosenttia suomalaisista on hyviä. Kieltä oppii kuka vaan, sanoi tämä Britanniassa korkeakouluoppia hankkinut nuori nainen.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/53728-tasta-nuores...

Käyttäjän erkkihavansi kuva
Erkki Havansi

Seija,
Edelleen rohkenen epäillä, että Fatbardhen nousukiito olisi melkoisesti loivempi ilman kuuluisia velipoikia. Vähän samanlaista lähisuvun vetoapua tässä on kuin vaikkapa - ottaakseni pari esimerkkiä monista - Turun Paasioiden kolmen polven perimyskansanedustajat taikka Kirkaa nuorempien Babitzin-sukunimisten laulajien tavallista helpompi pääsy nousu-uralle.

Käyttäjän mikaniikko kuva
Mika Niikko

Olen aina ihmetellyt sitä, miksi Perussuomalaiset eivät tämän kaltaisia henkilöitä ehdokkaiksi, tai ylipäätänsä ketään? Olenko väärässä?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kateus on inhimillistä, Erkki Havansi on kateellinen - Erkki Havansi on siis inhimillinen.

Suomalaistunut ulkomaalainen on jo lähtökohtaisesti median lemmikki. Neil Hardwick, Roman Schatz, Umayya Abu Hanna, Keith Armstrong. Tai Nasima Razmayr, tummasilmäinen afgaanikaunotar, joka käyttäytyy siivosti, osaa suomea ja kilpailee tanssiohjelmassa, mutta ymmärtää ratkaisevalla hetkellä kärsiä tappion alkuperäisväestön edustajille. Vastustamatonta.

Razmayrin parlamenttipaikka ei suinkaan ole vielä varma. Demarit ovat alamäessä, ja nimenomaan sillä on merkitystä. Nasiman tyyppinen ehdokas kilpailee lähinnä vihreiden kannattajien äänistä, eikä niitäkään ole ensi vaaleissa liiemmin tarjolla. Päivi Lipposen ja Jouko Ahosen kaltaiset höläyttelijät tekevät tyhjäksi etulinjan pakkasessa taistelevien demariehdokkaiden sisukkaan vaalityön.

Harri Rautiainen

"Nasima Razmayr - Fatbardhe Hetemaj 6 - 0"

Fatbardhe Hetemajin viime blogipurkauksen jälkeen, yhdyn täysin Erkin arviointiin.

Toimituksen poiminnat